Maximera ketosen med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar tydliga tendenser på att slunga in en i ketos ifall man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins alternativt Dukan. Flera har svårt att uppnå ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inrymma i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF samt Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska begränsa sitt intag av kolhydrater. Det finns skilda nivåer av detta såklart, men folk mer målbilden att tappa fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas skapa egen energi av proteiner samt fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen höjer fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin mat, man äter däremot ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara krävande, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns folk som upphör med sitt kolhydratintag och likväl inte verkar hamna i ketos, de testar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men ingenting händer. Sannolikt beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är negativt för kroppen på många sätt.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter enbart någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och gjorde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att hastigt hamna i ketos. Den består av ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har flertalet fantastiska egenskaper som gynnar kroppslig välbefinnande. Frånsett att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i stadig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag åt viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därmed också minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och därtill är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck och nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles utmärkt att ersätta ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en kraftig kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.