Vietnamesisk kanel ger snabbare muskeltillväxt

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är tämligen vanligt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel skänker en liknande tillväxt i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man kommit på att kanelen äger ytterligare egenskaper som gynnar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att vidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns många saker som man kan utföra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att bygga omfångsrika muskler, men alla medför de enorma hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt vis och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna mottaga energin som kommer in via mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den samtidigt fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt åstadkommer dessa resultat därför att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) eller katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det vis som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas ofta ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många preventiva åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas även förbränningen av detsamma och enligt vissa undersökningar kan ordentligt stark kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För maximal verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är väldigt utsökt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en rask promenad på åtminstone en halvtimme och därpå en stadig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att främja ketos.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!