Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötningsmedel tillverkat av socker för bästa smak

Allt fler tillverkar personlig läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en riktigt fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker därtill till hela 12,5 liter drickfärdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiker och varuhus innehåller ungefär 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite strösocker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul återigen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att dra flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter egen smak. Att man utför en rejäl prestation för miljön blir en extra bonus.

Det finns smaskig anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är enkla att använda och de bör doseras på ett sätt som passar dej bäst. Därutöver så fungerar de bra med samtliga typer av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmust som smakar så som den ska

När du köper Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Från en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare arom genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola saluförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Gör egna smakblandningar med aromer till Sodastream, Aqvia, Vikingsoda alternativt andra läskmaskiner

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du anser att Julmust och Slush icke fungerar ihop.

Aromhuset, som även säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att skapa Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket egentligen är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras även den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här kan man skapa sockerfri Zero Cola slush på minuter, det går lika bra med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en mycket bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, flera kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i mindre skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en utmärkt vara eller vettig metod så uppfinner de den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker till bubbelvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting helt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, eventuellt sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är festligt att mixa personlig läsk och du kommer så småningom att upptäcka att du kan kreera den ultimata drycken på så vis. Aromer till Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller blanda sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett förslag alternativt så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Med läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det finns ett komplett utbud. Därjämte så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ned på socker och på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

smaksätta

Gör bubbelvatten som du inte någonsin tröttnar på

Kanske har du känt dig irriterad mitt i sommaren då du ville ha Julmust och inte kunde få detta då butikerna inte säljer. Eller så anser du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så mumsigt. Med läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Till på köpet så kommer du inte att lessna på din egen hemmagjorda lemonad. Den kan hela tiden skifta smaker och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läskedryck alternativt mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Matcha vilka aromer du väljer till läskmaskinen så du har för olika tillfällen

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens gille med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan köpa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. festmust Det blir välsmakande dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.