Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta röka tobak sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Nyplockade hallon.

Nyplockade hallon e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Nyplockade hallon smakämne. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Många går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Nyplockade hallon smakar Hallon som är helt mogna. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och god arom expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Tillverkare får gärna inhandla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i utbudet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till likör.

Export sker till alla världsdelar. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.