Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Viol halstabletter.

Violtabletter e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.

e-juice

E-juice eller e-juice kallas den juice man röker (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg har blivit det enkla sättet att lägga av med att tobaksröka. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Viol förväntas bli omtyckt enär den har en fin smak av Violtabletterna i små tablettaskar. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Smaker för e-juice har vi tillverkat åt ett företag i UK i flera år redan. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-juice är populära i Sverige.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. De saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.