Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med smak av Fläderblommor för e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Fläderblommor.se.

e-vätska

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Fläderblommor FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Efterfrågan på Fläderblommor förväntas då en testpanel bedömer aromen av Fläderblommor som riktigt smaskig. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.