Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Violtabletter e-vätska till e-cigg

Viol e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att blossa tobak. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Violtabletter FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Violtabletter smakar Violsmak, ren och blommigt angenäm. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära i Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. De marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.