Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Gräddkola med mint e-juice till e-cigaretter

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Hemgjord mintkola.se.

E-juice är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

e-juice

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen har blivit det lätta sättet att sluta röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Smaker av fruktblandningar, nötter, kakor, diverse sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Gräddkola med mint smakar Gammaldags kola med mint. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Företaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi även tillverka.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.