Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Energy e-juice till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energy.se.

gör

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att blossa tobaksprodukter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Energy smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Energy är hur Energy smakar. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

e-cigg

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.