Är e- cigg farligt eller inte?

Man hör ibland att det är en myt att e-ciggen ska vara så mycket bättre än de vanliga ciggen. Det här är dock inte riktigt. Det fungerar inte att jämföra cigaretter med tjära och riktigt farliga gifter med e-ciggen. Huruvida e cigg är farligt är alltså icke viktigt om vi jämföra med standard cigg.

er

Men man skall inte tro att e–cigaretter är helt icke skadliga. Om ni inte köper el cigg utan nikotin måste du räkna med att dom kan bli lika beroendeframkallande som standard cigg.

E–juicen är det som skiljer e- cigg utan nikotin från de med.

Med andra ord är det stor skillnad på e- cigaretter utan nikotin och dom med. Sverige säljer uteslutande de el-cigaretter som är utan nikotin. Var försiktig då man hanterar elektronisk utrustning som du håller nära ansiktet.

Om ni beställer e–cigarett från utlandet, fundera på att undersöka den noga. För att förhindra besvär med batterier som exploderar och liknande så är det alltså bäst att köpa svenskt. Om du handlar en e-cigg som saknar nikotin bör du känna till att den ej har någon åldersgräns, men den ska ändå ej brukas av ungar. e cigaretter test

E–cigaretter som saknar nikotin är icke beroendeframkallande. Det är bäst för dem som inte röker. Men den som vill sluta röka kanske ser en fördel med att fortsätta med nikotinet. Även de nikotinfria funkar vid rökavvänjning.

E cigarett är farligt när

Du ska tänka på att den som inte någonsin tidigare har blossat tar en risk att fastna i ett rökträsk med e cigg som hava nikotin. Är du ung och aldrig blossat nikotin behöver du vara medveten om att det är de el cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Det här kan oxå bli en inkörsport till vanlig tobaksrökning då man vänjer sej vid nikotinkickar och önskar hava dem även med hjälp av vanliga ciggen.

Risken med standard cigaretter

Vanlig rökning är farligt det är ej el cigarettER som ÄR skadligt Det är som att jämföra 2 skilda saker. Om man ser det så är e–ciggen avsevärt lämpligare. Ett flertal ungdomar blossar el cigg som saknar nikotin numera.