Bjud på ditt eget sodavatten

En av de drycker som köps mest I butiker är minsann sodavatten. En del anser dock att det är alldeles galet att gå och införskaffa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten samt en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan självklart intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och vidmakthålla att det här är världens bästa drink. Men för flertal så blir detta för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så trevligt i näsan och eventuellt också på att kolsyran tar fram smaken på ett så snyggt sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du troligtvis att få ett ja. Det här är icke alkohol och det är heller intet som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Ifall du ser till att ha kallt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det I synnerhet under varma sommardagar.

Smaker som allihopa tycker om är icke så svåra att påträffa

Om du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så kanske du funderar på vilken essens som kommer att gillas av alla. Det finns förstås inte en enda smak som samtliga tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det eventuellt att fungera bäst men det är ju en aning tråkigt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som många tycker om och du behöver inte göra det hela svårt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Prova endast när du ska intaga sodavattnet själv

Ifall du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att inte experimentera på gäster. Detta är icke alltid så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det enbart är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det ej så gott så är det inget att skämmas för. Man måste prova sig fram för att finna rätt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också lätt att göra goda drycker som bål. Det här passar I synnerhet bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du varje gång tillhandahålla mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här är tveklöst någonting som höjer stämningen när det är tillställning.