Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Då spelar rätt sorts läsk stor roll. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det är en utmärkt dryck att servera i bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

smaksätta

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. Kanske den svenskast av alla drycker. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

En smak som uppskattas av både vuxna och barn. Den är lättsam och alltid mycket söt. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Prova också Aromhusets egen serie. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läsk istället för koncentrat

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Du behöver bara rätt smaker. Du kan styra smaken på det sättet. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Idag använder Aromhuset samma essen i sina koncentrat.

Om du gör bål får läsken inte ta över. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Resten är som vanligt. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Det måste inte vara så.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset har tagit ledartröjan nuförtiden.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. bordsvattenarom Detsamma gäller socker. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Tänk på att mycket handlar om presentation. Om du gör läst hemma ser den inte ut som den i butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Använd de fina glasen.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Prova dig fram. Garnera gärna.

Skär ner en bit extra citron. Du kan lägga i lite limeblad eller kanske gurkskivor. Det livar upp lite extra.