Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Du måste tvätta händerna. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Det räcker med en bra handtvål. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Plast och corona är ingen bra kombination. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Då dör alla virus. Just handtagen är det många som glömmer bort.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Särskilt när det gäller corona.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen tar hand om det mesta. Du kan spraya på de flesta ytor.

pandemi

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Produkten torkar snabbt.

Överdriv inte

Det är inte konstigt om du är orolig just nu. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Sura ut på nätet och köp hem produkten.