Du vill ha dansk citronvand men kan inte åka till Danmark!

Nu kanske du blir förvånad, men det finns faktiskt folk som tycker att dansk citronvand är det bästa som finns. De vill dricka det hela tiden. Men du kan inte köpa den som läskedryck i din lokala butik.

Om du gillar dansk citronvand finns det fortfarande hopp. Du behöver inte åka söder ut. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Du kan beställa smakessenser online.

dansk

Smakessenser som ger dig dansk citronvand med din läskmaskin

Om du har en läskmaskin så är läsken enkelt ordnad. Gör egen läsk när du vill. När du köpt hem alla produkter är det enkelt att börja. Julmust mitt i sommaren och så Champis eller Pommac året om, eller tvärtom. När koncentraten framställs byter Champis namn till Fruktis.

Klicka hem ditt exemplar av essensen dansk citronvand och njut av smaken. Läsken är alltid färsk. Den tillverkas ju direkt när du startar maskinen. Om det kommer gäster som har behov av lite smaker från Danmark så kan du överraska med din hemma läsk.

Nu kan du göra nyttigare läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Det är inte så. Det är enkelt att göra läskedryck med mindre socker om du har rätt maskin.

Du väljer själv hur mycket koncentrat du vill använda. Många tycker att det smakar bättre än butiksläsk. citrondricka Det sänker dina läskkostnader avsevärt. Det blir tydligt om man jämför.

Motsvarande produkter i butik har så konstiga märken att ingen hört talas om dem. Din läsk är klart mycket godare. Om vill ha dansk citronvand så är det också vad som levereras.

Bunkra upp med smaker

Du vill ju inte att dansk citronvand ska ta slut. Se istället till att beställa hem allt du behöver. Du kan smaksätta ditt mineralvatten med det.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Du kan blanda och prova dig fram helt enkelt, se vad som fungerar. Men det är klart att du inte kan räkna med att det alltid blir bra. Du kan till och med skapa en essens som bara du känner till. Att variera mängden kolsyra gör också stor smakskillnad.

När det finns smaker till läskmaskinen så kan du alltid dricka smaksatt bubbelvatten. Du kan justera mängden koncentrat. Genom att använda mindre essens än den rekommenderade dosen får du en mildare smak och det motsatta gäller om du har i mer.