Etiketter måste se bra ut

Du klarar dig inte utan etiketter helt enkelt. Med etiketter ser du vad en produkt innehåller. Det spelar ingen roll vilken produkt det handlar om.

etiketter

Med en etikettmaskin bestämmer du själv utseendet på etiketterNA. Det här är något som kan vara bra att ha hemma såväl som på ett företag. Med en dator och en enkel programvara är du igång. allt-fraktfritt.se säljer bläckstråleetiektter.

Nu kan du göra etiketter på egen hand

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Du kan till exempel göra egna flasketiketter. Det finns ingen gräns för vad du kan skapa.

Företag köper sina streckkoder hos gs1.se. En fördel är att ha femsiffriga artikelnummer för då kan de 5 näst sista siffrorna visa artikelnumret, stor hjälp till lagerpersonalen.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa etiketter för fyrärg och mycket mer.
Dustin har bra pris på Brother P-touch direkttermisk skrivare. Programvaran får du på köpet.
Om du ska köpa en Epson7500G får du googla. Andra skrivare kan också fungera så klart.

Om du vill hålla kostnaderna nere kan du köpa gratis etiketter hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se. När du har lagt in det som ska stå på etiketterna kan du skriva ut det via din färgskrivare.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Då håller du en bra nivå på produktionen.

Etiketter med enkel hantering

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Med en etikettdispenser är du på banan. Då håller du ordning på allt.

Att göra egna etiketter är bra på många sätt.
Man kan skriva ut flera olika etiketter på samma etikettbobinrulle, 10 olika språk, flera varumärken, kunders varumärken.
All viktig information går att få med.
Ibland ändras ju lagar och regler, då kan etiketterna bli obrukbara.
Limmet torkar ut när man köpt många för att få rimligt pris. Att då slippa kontakta tryckeri för att snabbt få ändringen är bra.
Man kan snabbt be grafisk designer att göra en ny version och så trycker man upp nya etiketter som sedan kan klistras på plats.
Man slipper ta upp stora lager.

Det ska se snyggt och proffsigt ut

Etikettens utseende avgörs av den som designat den. När man designar en etikett måste man ha kunskaper om färg och typsnitt. Men man kan köpa färdigt material också.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Med rätt material så ska det gå bra. De kommer inte att märka skillnaden.

En Epson7500G genererar hög kvalitet på utskrifterna, högre än vad tryckeriet kan göra. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. Etikettämnen på rulle De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Du kan spara enorma summor med en Epson7500G. Det här är också något som kan spara tid då det inte tar lång tid att lära sig hur man etiketterar på rätt sätt. Om du använder rätt teknik så kommer du igång snabbare.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

Du behöver inte vara rädd för att anlita proffs för designen av dina etiketter. Det måste se rätt ut. Gör man egna etiketter till flaskor hemma så finns det program för detta. Det ger ofta fina resultat.