Ett flertal tror att e- cigg är skadligt

I samhällsdebatten hör vi från tid till annan att e–cigaretter är lika giftiga som gamla typen av tobakscigg. Det här är emellertid ej riktigt. Du kan inte jämföra e-cigg med tjärcigg. Om e- cigarett är skadligt är således inte relevant om vi jämföra med vanliga cigg.

vg

Fast du ska ej tro att el-cigg är totalt icke farliga. När man skall inhandla e-cigarett tänk då på att köpa e- cigarett utan nikotin dessa ger noll abstinens.

Visste du att det är el-juicen som skiljer e- cigg som saknar nikotin mot dom som har det?

På så sätt blir det jättelik skillnad på e- cigaretter som saknar nikotin mot dom med. I Sverige kan du enbart beställa dom el-cigg som ej har något nikotin. Det är viktigt att komma ihåg att man kommer att hantera charger och hållare som är elektriskt drivna.

Vi kan aldrig vara för övertygad med att kolla upp sin e-cigg innan hantering. För att slippa problem med batterier som exploderar och liknande så är det alltså det bästa att köpa svenskt. E–cigaretter utan nikotin har ingen åldersgräns, men detta är ingen leksak.
El-cigg utan nikotin ger noll beroende. Det är bäst för dem som icke blossar. Den som vill lägga av med att tobaksröka kanske har svårt att välja bort nikotinet. Det skall dock nämnas att varianterna utan nikotin oxå kan brukas på ett smart vis för avvänjningen, och i längden så är det bättre.

E cigg är skadligt när

Du skall fundera på att den som inte någonsin tidigare har rökt tar en chansning att fastna i ett rökträsk med e cigaretter som hava nikotin. Är du juvenil och aldrig har blossat nikotin är det el cigg SOM ÄR FARLIG. Det kan också vara en olustbetonad inkörsport till vanlig tobaksrökning.

Därför är cigaretter farliga

Man kan ej bara säga att e e-cigaretter ÄR FARLIGA utan att dessutom prata om vanlig rökning. Om man ställer dessa tvenne mot varandra så rör det sej om stora olikheter. Om vi nu skall börja med så ska vi börja med e-cigaretterna. Flera unga blossar el cigg som saknar nikotin det har åtskilliga fördelar.