Gör egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Du är dessutom med och skyddar miljön.

aqvia

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Den universella designen gör att de fungerar med alla läskmaskiner.

Du har aldrig smakat en godare julmust

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Du behöver bara köpa flaskan. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. En mildare smak gör att patronen räcker längre.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Du kan göra slush också. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. sodastreamer smaker Det uppskattas av din familj och vänner.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Eller så tycker du att det bordsvatten som du köper i affären inte är så gott. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Ha lite variation. Ha Grape Tonic redo till helgens fest med vännerna och cola och julmust för familj eventet.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Mixa som du vill.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.