Kan man skydda sig mot coronavirus på jobbet?

Måste du jobba mitt under coronavirus pandemin? Det är enkelt att skydd mot coronavirus. Välj de metoder som fungerar.

Handsprit är inte ditt bästa skydd mot coronavirus!

desinficera

En missuppfattning helt enkelt. Därför tog alla handsprit slut. Det fanns dock ingen anledning till panik för det har fortsatt varit enkelt att köpa mycket bättre produkter för handtvätt och desinfektion.

Med en handtvål som fungerar som bakteriedödande och som klarar coronavirus har du ett riktigt fint virusskydd. Glöm alkoholprodukter. Faktum är att desinfektionssprit fungerar inte mot en förkylning, vinterkräksjukan eller influensa.

Det är vanligt att handspriten torkar ut din hy. Efter en spritning är det inte mycket kvar som skyddar huden mot angrepp. Många virus överlever spriten och nu finns inga bakterier som angriper dem.

Regelbunden användning av alkogel torkar ut händerna. Porerna förlorar fettet. Att hålla på att göra så under längre tid kan ge uttorkade händer som kanske bildar sår och hudproblem för lång tid framåt. Handsprit innehåller en massa kemiska ämnen.

Om du köper en katjonisk handsprit så dödar den alla virus.

Du kan alltså skippa handspriten och istället se på en riktigt bra bakteriedödande tvål som du använder både hemma och på jobbet. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp är en bra tvåltyp som dödar bakterier.

Vanlig bakteriedödande tvål är ett måste på arbetsplatsen

På jobbet är det lätt hänt att vi glömmer att tvätta händerna. Alla kanske inte har samma rutiner för handtvätt som du har. Du vill ju inte vara den som tjatar.

En bakteriedödande tvål är ett bra komplement till handtvätt. ytdesinfektion plus Om alla hjälps åt så kan vi klara av det.

Lär dig använda antibakteriell spray för ytdesinfektion

Sanera på rätt sätt så har du ett bra skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. Var extra uppmärksam när du är på jobbet.

Du kan spraya med en antibakteriell spray på handtag och bord. Om du gör det till en rutin tänker du inte på att du gör det. Spraya den bakteriedödande sprayen på toaletten eller på handtag.

Många uppskattar det faktum att antibakteriell handdesinfektion nu finns som spray. Det ger ett extra skydd om du måste ta i ytor som kan ha både bakterier och virus. Medlet tar bort allt coronavirus.