Köp en luktborttagare och få fräscha skor

I Sverige så är det helt normalt att ta av sig skorna då man går på fest. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

En luktborttagare är perfekt för den som vill slippa illaluktande skor

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Vissa lukter går inte att upptäcka direkt. Du kan försöka att fråga dem runt omkring dig men det är inte säkert att de ger dig ett svar.

En luktborttagare som Svettluktsdödaren tar effektivt kol på all svettlukt. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

allt-fraktfritt.se finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen är även beprövad att fungera som deodorant och håller obehaglig svettlukt bort i upp till 12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

Luktborttagare

Lägg ned energi på att försöka att ta reda på varför du har illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Svetten kan faktiskt bli värre om du använder vissa typer av strumpor.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Skillnaden är att du kan behöva behandla flera gånger istället. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du behandlar fötterna och skorna får du en bättre effekt. dålig lukt dödare Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray har flera användningsområden

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Var skoningslös i din jakt på dålig lukt, börja direkt.

Varför stanna där? Låt badrummet få en genomgång och fräscha upp luften där det behövs just nu med den universella sprayen. Spraya direkt i luften.

Tänk på andra

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Därför ska du endast behandla med sprayen på dina egna tillhörigheter. Det är inget vi rekommenderar.