Många undrar säkert om man kan använda askorbinsyra för att bleka håret?

Du kanske redan har tipsats om fördelarna med askorbinsyra? Men fungerar det? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

askorbinsyra

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra KÖPA för att på ett mycket milt sätt ändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

Då blir håret grönt

Ingen gillar missfärgat grönt hår. Det kan ha olika förklaringar. Det är inte ovanligt att håret får en grön nyans av klor. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin har många användningsområden

Askorbinsyra kan behandla så mycket annat. C-vitamin bidrar med mycket gott.

Vad är c vitamin bra för? C-vitamin har bevisad effekt mot förkylningar.

Men det finns mer.

Vacker hy är något som många drömmer om

Om du köper c-vitamin i pulverform så kan du behandla hyn lättare. Du behöver bara använda en nypa askorbinsyra. Gör detta innan du sminkar dig. Du får en hy som ser bättre ut.

Du köper det på allt-fraktfritt.se.Askorbinsyra kan användas invärtes och utvärtes.

Man kan köpa askorbinsyra av flera skäl. En burk räcker, hemma. kalciumaskorbat Med c-vitamin ser du alltid som bäst ut. Alla bör testa detta.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Produkten är inte dyr alls.