Nu är en ny stor pandemi här!

Många trodde att ryssen var vår stora fiende. Den nya pandemi kan bli väldigt dödlig. Coronavirus är ett mycket förrädiskt virus. Du kan dock vidta flera åtgärder.

Om du äter ett par gram C-vitamin varje dag så boostar du ditt immunförsvar. Det finns många olika varianter men Ester-C anses vara bäst. Tablettformen är dyr men askorbinsyra eller kalciumaskorbat i pulverform ger en likartad effekt till ett mycket lägre pris.

Alla måste ta pandemi på allvar om vi ska bli av med den

Om dina händer är rena minskar du risken att föra vidare virus till andra människor. Vi rör ansiktet flera gånger om dagen. Du kan lätt of coronavirus om du är oförsiktig.

Smittstopp

Använd inte vilken tvål som helst under en pandemi. Många tror att handsprit skyddar mot virus som corona men så är det inte. Det är ingen ide att du köper handsprit!

Handsprit dödar inte influensavirus, förkylningsvirus eller vinterkräksjukevirus. Handspriten tvättar bort det naturliga fettet i huden.
När man har spritat händerna så kan bakterierna slå till med full kraft. Glöm inte att bakterierna som handsprinten inte kunde ta bort finns kvar på dina händer. Om ditt immunförsvar redan sloss mot en annan sjukdom har du mycket mindre reserver att även klara av ett coronavirus samtidigt.

Om man använder handsprit under lång tid så kan man få sår. Smittstopp är ett exempel på en bra katjonisk handdesinfektion.

Med bakteriedödande handtvätt kommer du mycket långt. En antibakteriell tvål är effektivare mot bakterier än en vanlig tvål. Ha en antiseptisk tvål i köket så att du inte glömmer att tvätta händerna när du ska hantera mat.

Vänd dig gärna till prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se för att köpa dina varor.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Sök inte kontakt med andra människor just nu

Denna pandemi hindrar oss från att leva våra vanliga liv. Men det minskar smittorisken.

Om alla håller sig till reglerna kan vi besegra pandemiN fortare. Smittstopp utbudet info I vissa länder har man gått längre än i Sverige.

Man kan inte gärna ha fest under en pandemi. Coronavirus är ett luftburet virus. Det är fullt möjligt att föra smittan vidare även om man inte har influensasymtom.

Brukar du desinficera ytor

Du kan oftast köpa ytdesinfektion i affären. En bakteriedödande spray kan användas nästan överallt. Om du vet hur du ska desinficera så har du större chans att klara en pandemi.

Just nu är det extra viktigt med den egna hygienen. Viruset kan leva i flera dagar på plast. Om någon har hostat eller nyst på en produkt som du får med dig hem från butiken är du alltså i fara.

Handla inte hela tiden!

Då är du väl förberedd för en pandemi. Handlar du ofta så kan du träffa personer med coronavirus. Det kan vara bättre att storhandla med större mellanrum. Helst med engångshandskar mellan dig och kundvagnen.

Försök att använda handskar eller andra typer av skydd. Du kan exempelvis ta med dig den antibakteriella sprayen. Oftast får du ett bättre resultat på det viset än om du använder vanlig handsprit.