Nu kan du äntligen göra din egen Julmust med en Läskmaskin

Julmust är obligatoriskt under julen för många. Men de innehåller mycket socker och det är mycket plast att släpa hem från butiken.

Julmust

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinen kan du blanda hur du vill. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

Aromhusets läskkoncentrat levererar äkta Julmust-smak. Du behöver bara köpa rätt flaska. 5 liter kolsyrad Julmust. En mildare smak ger ännu fler liter.

Få ut det mesta av dina smakessenser

Läskmaskinen gör mer än bara Julmust. Du kan ju till exempel göra ett eget slush recept som smakar Julmust. Du kan också använda colasmak.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Det är fullt möjligt att kombinera Julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller cola, precis vad de känner för!

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha Julmust året om. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Dessutom så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Prova olika smaker. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Den läsk du gör finns inte att köpa i några butiker och smakar mycket bättre. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.