Så enkelt är det att göra fruktsoda med kolsyra

Ibland vill man ha läsk. En populär svensk läsk är fruktsoda. Andra märken har ingen chans.

Du kan göra egen Fruktsoda i en läskmaskin. Överlägset godaste fabrikat är Aromhuset, som finns på allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med de rätta bubblorna

sodastream

Har du någonsin funderat lite på hur viktig kolsyra kan vara för upplevelsen av att dricka läsk? Det mest centrala är ljud och smak. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Det är fullt tillåtet att dricka läsk varje dag. Du håller kostnaderna nere. Nu kan du köpa hem fruktsoda smak.

Välj bland fler olika smaker

Det finns en rad olika smakessenser. Du kan till exempel satsa på Julmust och därmed få denna dryck precis när du vill. Du behöver inte acceptera om-buteljerad Julmust som påskmust. Din must är alltid fräsch då den kommer direkt från maskinen.

Är det en fruktsoda-dag idag? Du köper den som läskkoncentrat och så kan du använda med Sodastream eller annan maskin. Prova olika kombinationer och styrkor.

Liva upp ditt mineralvatten med Aromhuset essenser. Det kan vara mer än läsk. Du kan dra ned på smaken och minska på sockret.

När det ska vara sött

Din läsk därhemma kan smaka precis som i butik. Den kan faktiskt smaka bättre. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Det är bra!

När du vill ha läsk som smakar på riktigt så kan du få det. Du måste dock använda rätt kvalitet.

AGA använder tyvärr syntetiska sötningsmedel i sina produkter. Man köper en gång sedan aldrig mer. Men Aromhuset har läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Fruktsoda och Pommac eller Champis är inte samma sak.

Kan du bjuda andra på din hemmagjorda dricka?

Om du kan kolsyra hemma så kan du absolut bjuda hem andra. Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Att göra egen läsk uppskattas allt mer. Du hjälper miljön också.

Du kan fråga vederbörande om det önskas någon särskild läsk. Kanske finns det en smak som föredras. Då är det bra om du har den hemma. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Ha alltid din favoritläsk hemma. smaksätta kolsyrat vatten Det kommer du att gilla. Det finns det ingen risk för.