Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Säg ajöss till dålig lukt.

ta

Hos allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men det är nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla är inte hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Du sprayar ett enkelt lager. Sen är det klart. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan är lukten som bortblåst.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. ta bort dålig lukt En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Vi rekommenderar att du byter strumpor ofta.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.