Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Under vintertid är det många som får fotsvett. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

allt-fraktfritt.se harerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det är nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Allt måste kastas tillslut. Det gäller även skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Det finns spray för de flesta användningsområden. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Spruta på ett lager. Du behöver inget mer. Låt stå och verka en liten stund. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför går inte lukten bort?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk också på att byta strumpor regelbundet. Använd nya strumpor varje dag. deo mot kraftiga svettningar Vissa byter till och med oftare. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Men glöm inte bort dina fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.