Så får du snygga flasketiketter

En flaska vin eller öl måste ha en etikett. Etiketten innehåller mängder av information. De skräddarsydda flasketiketterNA gör att du enkelt kan använda dem hemma.

Etiketterna passar alla ändamål. En snygg etikett börjar med en snygg grafisk design. Den ska sedan tryckas på etikettpapper som håller hög kvalitet och som fäster bra.

Flasketiketter med snygg design

Att få hjälp med designen behöver inte vara svårt. Du kan göra det själv. Du kan ladda hem särskilda program för etiketter.

com kan man gratis designa etiketter med egen text för många ändamål. flasketiketter allt-fraktfritt.se säljer det du behöver för att komma igång.

Men det kan vara så att det inte ser jätteproffsigt ut. Om du vill sälja egna drycker för pengar kan det vara en bra idé att be någon göra designen. Sedan så kan man använda en egen etikettdispenser för att få på märkningen på flaskorna.

Tänk på vilka etiketter du väljer

Etiketter som håller hög kvalitet är ett stort plus. Det imponerar på kunderna. Det är viktigt att etiketten tål fukt.

Glöm inte att kontrollera klistret. Flasketiketter är särskilt utsatta. Det är viktigt att streckkoden syns när produkten ska säljas vidare.

Med högre kvalitet håller färgerna längre. Fukt får inte få designen att smälta ihop så att man inte ser om det står saft eller vin. En etikett av hög kvalitet kommer att se proffsig ut. Samma sak gäller om du gör det själv.

Jobba med en etikettdispenser

En etikettdispenser snabbar på etiketteringen. Alla kan lära sig det. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång. Du kommer in i det snabbt.

vinetiketter

Maskinen betyder mycket för väldigt många. Man tycker att det är kul helt enkelt. Det håller kostnaderna nere.

Då går det snabbt och enkelt att märka manuellt. Det har minimal påverkan på säljpriset. Det tjänar alla på.