Så kan ni lyckas med att sluta röka snabbare och enklare

Din rökavvänjning inleds när ni bestämt dej för att sluta röka. Just nu finns det åtskilliga sluta röka råd därute. Här är några grejer ni borde tänka på.

e

Men innan ni anmäler dej till en massa kurser behöver man ta reda på vad du verkligen önskar. Vill du verkligen detta? Fast det är bara om du är motiverade som man kommer att klara av detta, annars är det ingen mening.

att sluta röka med hjälp av e-cigg som är utan nikotin

Otaliga hittar el-cigaretten vara till undsättning. Med en e-cigarett kan du röka utan att röka. I Sverige kan du ej tjacka dom med nikotin så du kan behöva andra hjälpmedel oxå. Med en sån kombination har du kvar nikotinet som saknar att de facto ha det.

En el-cigg kan man nyttja överallt. En e-cigg är harmlös för andra och skadar inte dig, oavsett var man är.

Medicin mot abstinens

Det existerar många rökavvänjningsläkemedel att välja från nu för tiden. Välj läkemedel samt metod efter belägenhet. Det här är någonting som du borde dryfta med en läkare om. Det kan dessutom vara bra att ha någon form av coach som hjälper till med humöret samt rätt inställning eftersom det känns svårt.

Hypnos mot rökbegäret

Rökavvänjning hypnos är möjligtvis ej en så utbredd behandlingsmetod men något du kan överväga om man icke vill konsumera läkemedel. Med hypnos går man till botten med ditt begär. Det finns många olika metoder att välja bland.

Använd dock enbart professionella hypnotisörer. Oseriösa aktörer kan enkom göra saken värre.

För den som önskar få sluta röka tips är nätet en prima plattform

På internet hittar ni gratis sluta röka tips. Man kan fråga andra före detta rökare om deras rökavvänjning. Man bör spörja om lite allt möjligt.