Så lyckas man med din rökavvänjning

Alla strategier för rökavvänjning passar icke alla, upptäck just din favorit. Finn dom sluta röka tips som passar dej. Nedan listar vi några grejer man kan fundera på.

electrocigarette

Innan ni gör nå´t annorlunda är det betydelsefullt att du är ärlig mot dig själv. Är du mogen? Fast det är bara om man är motiverade som ni kommer att lyckas, annars är det noll mening.

att sluta röka med hjälp av e-cigg som är utan nikotin

Anförtro dej åt el-ciggen. En e-cigg skapar ånga som smakar och doftar smakligt. Sverige säljer ej dom med nikotin, därför är det bra att använda tuggummi också. Med en sån kombination har du kvar nikotinet som saknar att de facto hava det.

En e-cigg kan du nyttja överallt. Med en e–cigarett kan du vejpa var du än är.

Medicin mot beroendemekanismer

Medicin mot rökavvänjning är vanliga numera. Vilken sort av läkemedel som du skall ta beror på hur din situation ser ut. Fråga din doktor om råd. Om du har usel motivation under tiden kan en coach hjälpa er.

För den som vill sluta röka tobak finns hypnos e cigaretter utan nikotin

Rökavvänjning hypnos är kanske inte en så utbredd metod fast någonting du kan ha i åtanke om man icke vill använda medicin. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Det här kan betyda flera tillfällen av hypnos-terapi men man bör ju kombinera denna metod med andra metoder så att man erhåller ännu lämpligare verkan.

Var dock noga med att bara gå till en seriös person som är beryktad för att klara av hypnosen på ett suveränt sätt. Med en skojare kastar du bara slantarna i sjön.

Finn sluta röka råd online i forum

På nätet hittar du kostnadsfria sluta röka råd. Man kan till exempel ta del av trådar i diskussionsforum där personer som har lyckats med att sluta röka berättar om hur de gjorde. Det går utmärkt att fråga andra om deras erfarenheter av el-cigaretter också.