Upplev lite mer energi i vardagen och inför träningspass av druvsocker

Låt oss reda ut att druvsocker samt normalt socker är två vitt separerade produkter. Du kanske har hört talas om en glukos som kallas dextros, det är druvsocker. Glukos sägs vara en enkel sockerart, så om du ser dess kemiska formel C6H12O6 så vet du att det är dextros. Om man behöver en energikick så är det klart att man kan äta något sött, men det finns fördelar med att välja druvsockret då det ger en mycket snabbare effekt än vanligt socker. Oavsett om man tränar mycket eller lite kan en dos dextros ge den extra energikick som kanske behövs.

Druvsocker ger ett kvickt energitillskott.

druvsocker

Det är inte alltid man har den energi som behövs. Kanske jobba ett nattpass efter en lång dag, plugga inför ett prov eller ett träningspass, när du hellre vill slappa. Med druvsocker så kommer man snabbt igång igen, och det finns många fördelar med att använda sig av detta hellre än att äta en massa mat.

Om du känner ett energibehov, sätt inte i dig en massa kakor och godis för att få i dig socker. Det är inga stora mängder socker vi talar om, ett litet piller dextros ger dig energin åter.

Ger exempelvis vindruvor samma effekt som dextros?

Namnet druvsocker ger en fingervisning att du har gissat rätt. Om vi fördjupar oss i ämnet koncentration så förlorar druvan klart jämfört med ett litet piller. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Druvsocker höjer blodsockret på ett naturligt sätt.

För många så är den stora fördelen med att köpa glukos i en behändig förpackning att man kan använda sig av sockret på ett så smidigt sätt. Doktorn rekommenderar vid lågt blodsocker “Ät snabbt upp fyra kilo druvor.” Prova att ta ett par tre teskedar pulver i din vattenflaska till nästa träningspass.

Alternativ till att finna druvsocker i en butik kan vara en e-shop.

Det är inte så svårt att hitta bra druvsockerprodukter. På nätet kan du i lugn och ro söka efter just det druvsocker du vill köpa och ofta fraktfritt. Ett expel kan vara 1 kilospåsar till riktigt bra pris.

Riskera inte att ditt förråd tar slut, köp flera påsar. Många passar på att prova olika sporter på sina semestrar, har du samma tanke, kanske ett par tre påsar druvsocker får plats i resväskorna.