Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Du kan ta till några enkla lösningar. Det är viktigt att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Tvålen måste få verka länge.

För bästa möjliga resultat ska handtvål eller antibakteriell spray för händer appliceras rikligt. Du bör gnida in tvålen under minst 20 sekunders tid. Sedan sköljer du av händerna. Då behöver du inte tänka på handsprit.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Under en pandemi kan det vara klokt att använda engångsservetter för att torka händerna även hemma. Du kan använda handdukar också.

Det nya coronavirus finns överallt

Allt måste desinficeras. Det spelar ingen roll om du är noggrann med handtvätten om du tar i smutsiga handtag efteråt. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. Prova gärna en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Smidigare blir det inte.

ytdesinfektion

Den kan du behandla ytor med. Den säkra sprayen kan användas där du har behov av den. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Tänk på immunförsvaret

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. C-vitamin finns även i pulverform, då heter det askorbinsyra.
1 gram om dagen räcker långt. Alla är överens om att redan vid 0,2 gram gör det nytta. Vissa säger helt andra mått.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. ytdesinfektion plus Utfallet av preparatet är olika. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
Hon rekommenderar att spraya kolloidalt silver på livsmedel. Då dör virusen. IONplus säljer som smör.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Landets skolor får allt svårare att följa de utfärdade rekommendationerna. Det är bäst om du kan hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Näsdukar och servetter är bra att ha. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Många rekommenderar handskar som produkter mot coronavirus. Du kan använda handskar överallt. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Rör inte vid ansiktet. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Ansiktsmasker kan också vara bra men bara om de är professionella av klass 3. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. De produkterna är lika effektiva som en halsduk.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. God handdesinfektion tillsammans med handskar räcker långt. Komplettera bara med att tvätta händerna.